Sommigen mailen mij en spreken mij aan met "Dag Anna" terwijl mijn naam Helena is. Het is inderdaad
verwarrend en Anna zou mijn naam kunnen zijn, maar dat is het niet. Het heeft ook niets met kunst te maken.

"Art is afkomstig van de naam van onze oudste zoon die Arthur heet en "Anna" van onze dochter die de
Italiaanse naam Anna-Maria gekregen heeft. Arť'Anna is geboren voor de geboorte van ons derde en vierde
kindje, maar zij zullen in de toekomst misschien nog een plaats in het bedrijf krijgen.

Het prille begin

Het verhaal van Art'Anna

Romantische ziel. Zachte stem. - Harde werker. Stille genieter.- Loopt marathons,, maar enkel tijdens jullie evenement welteverstaan. - Zit graag met haar neus in vakantiealbums, - houdt van de geur van de eerste lentedagen en de dauw op het gras in de ochtend.- Komt thuis bij haar kroost én in Italië. - Vindt dat het leven te kort is om mijlpalen niet te vieren.- Is altijd te verleiden met een aperitivo op een zonnig terras. 

HELENA

Het was amour brut toen ik voor het eerst als kind met mijn ouders op vakantie ging naar het zuiden. De liefde bleef duren en dus ging ik taalkunde en geschiedenis Italiaans-Frans studeren.

Een diploma, een vertaalbureau en mijn eigen huwelijk op het iconische plein van Siena later, wist ik het; rond de mooiste gebeurtenissen die het leven kent bijzondere feesten creëren in Italië en later ook Frankrijk, daar ligt mijn hart. Na al die jaren heeft de kennis en ervaring mijn visie over deze momenten gekneed. Gerijpt.

Als je ’t aan mij vraagt dan kies ik voor intiem. Terug naar de basis die liefde heet. Op een idyllische locatie met een fijn, maar selectief groepje mensen, da’s sowieso genieten. Dát in combinatie met uitgebreid aperitieven, lang tafelen, een verfrissende duik in het zwembad, dansen op blote voeten, en vul de rest zelf maar aan.

Het enige wat ik niet met zekerheid kan beloven is de zon. Daarom voorzie ik in mijn draaiboek altijd een steengoed plan B dat niet onderdoet voor A.

Dus, hebben jullie iets te vieren en dromen jullie van een locatie in Italië of Frankrijk? Contacteer me! Ik teken, bouw en dirigeer jullie feest en zorg voor jullie goede nachtrust in de maanden voordien, zodat jullie later met een warm hart een een grote glimlach kunnen terugblikken op de hele reis.

Maar eerst enkele leuke weetjes!

Laat de onvergetelijke reis starten!

Mijn droombestemming

Mijn droombestemming is Pantelleria, maar eigenlijk sta ik open voor heel veel bestemmingen zolang er maar veel cultuur en natuur is. (Zonder insecten en krioelende beestjes a.u.b.)

1

Ik ben een persoon vol tegenstellingen!

Ik zou graag op de top van een berg wonen waar ik kan genieten van de adembenemende uitzichten, waar ik kan ontspannen en luisteren naar de geluiden van de natuur, maar ik zou ongetwijfeld het comfort van de stad. Misschien verhuis ik ooit naar mijn top, wanneer ik oud ben. Of misschien ook niet...

2

Ik hou van de
Italiaanse keuken

. . . maar ik ben ook een grote fan van onze eigen Belgische keuken en ik hou ervan om iets nieuws uit te proberen, maar geef me aub geen witte bonen! …Oh en eieren en papsaus, een typisch Belgisch gerecht, staat helemaal niet op mijn lijstje met lievelingsgerechten. 

3

Het leven is een reis. 
Geniet van die reis. journey.

Mijn leven is in alle opzichten een reis geweest. Ik heb al een deel van de wereld gezien, maar ik heb ook de meest positieve en meest negatieve kanten van het leven recht in de ogen gekeken. Deze reis heeft me geleerd dat ik ten volle van het leven moet genieten en dat ieder moment in het leven kostbaar is.

4

Mijn assistenten hebben me verteld dat ik een speciaal gevoel voor humor heb. 

Ik antwoord altijd op een grappige manier
op hun vragen....Ik weet echt niet
waarom ze dezelfde mening delen.  

5

Ik zou nooit met een Belgische man trouwen..

. . . tot ik mijn echtgenoot in 2002 ontmoette. He is een Belg en woonde toen slechts 15 minuten van mijn woonplaats (1,5 uur van Antwerpen). De rest van het verhaal is geschiedenis. 

6

Wie ik ook niet kan missen zijn Bert, Michelle en Noortje. 
Zij zijn de extra handen die ik tekort kom tijdens de opbouw van jullie evenement, 
de drie paar ogen die ervoor zorgen dat geen enkel detail ontsnapt aan mijn bijna alziend oog,
mijn metgezellen tijdens de zoektocht naar nieuwe, nog onontgonnen locaties.
Ze zijn professionele bestekopblinkers, getrainde servettenvouwers en
kunstenaars in het uitlijnen van ceremoniestoelen.
Dankzij hen is elk event onder de vleugels van Art’Anna een moment van puur en zorgeloos genieten.
 Je hoeft me uiteraard niet te geloven.
Het zijn dan ook niet mijn woorden, maar die van de koppels die jullie voorgingen.
Benieuwd naar hun ervaring? Je leest ze hier. 

BERT

Nooit zou ik met een Belg trouwen...Nooit! Maar toen kwam ik in 2002, tijdens mijn opleiding vertaler, een Belg, meer zelfs een West-Vlaming, tegen. Hij bood me een rit van West-Vlaanderen naar Antwerpen aan en de rest van het verhaal is gekend.  In 2005 trouwden we in Italië, mijn tweede grote liefde, en een jaar later werden we al voor de eerste keer heel trotse ouders... 

Tijdens de voorbije 20 jaren is hij niet enkel mijn echtgenoot, maar ook mijn beste vriend, mijn soulmate, mijn steun geweest. Hij kende vanaf het begin mijn levensverhaal en wist dat een reis met mij niet de gemakkelijkste zou zijn. Hij inspireert mij. Hij luistert naar mij. Hij gelooft in mij. Hij motiveert mij om datgene te doen en te blijven doen waar ik het meest van hou.

En ja...wanneer ik een extra assistent nodig heb, wanneer ik een helpende mannelijke hand nodig heb, wanneer er teksten geschreven moeten worden, wanneer ik een second opinion nodig heb, dan is hij er voor mij. 

Tijdens een afspraak op kantoor is de kans groot dat je hem ontmoet en dat hij je een hapje en een drankje komt brengen.

Het verhaal hoe Michelle en ik elkaar hebben leren kennen,  zal ik jou besparen, maar vanaf het eerste moment  dat ze enkele jaren geleden als assistent bij Art’Anna kwam werken, begreep ze mijn visie en wist ze wat ik wilde en hoe ik het wilde.  Ze begrijpt mij en mijn gekke doelen en helpt mij voortdurend om deze te bereiken. 

Michelle is niet alleen een heel trouwe en schitterende assistent die nu zelfs alleen huwelijken in het buitenland tot een fantastisch einde brengt, en een goede vriendin die mij soms beter kent dan eender wie, maar ook voor de leveranciers is ze een betrouwbaar aanspreekpunt geworden. Zij houden van haar. Je zal Michelle nooit op kantoor zien, maar wanneer je haar op één van de huwelijken of events van Art’Anna ziet, zal je haar onmiddellijk graag zien. Ze verovert alle harten. 

Hoewel Michelle geen fulltime medewerkster van Art’Anna is, wil ik benadrukken dat ze een heel belangrijk deel van ons team vormt. Ik zou haar niet meer kunnen missen. 

Michelle

NOOR

Hoewel je Noor niet altijd op kantoor zal zien, kan ik je toevertrouwen dat ze altijd aan jou en je event of huwelijk aan het denken is en dat ze altijd op zoek is naar de beste oplossing voor jou en voor je gasten.

Noor, maar je mag haar ook Noortje noemen, is gepassioneerd door Frankrijk en Spanje en beheerst beide talen heel vlot. Wie weet welke plaatsen ze ons nog zal laten ontdekken of welke projecten ze nog voor ogen heeft.

Noor houdt van reizen. Ze wil met haar gezin de wereld ontdekken en nieuwe avonturen ondernemen. Proeven van andere culturen trekt haar constant aan. Ze is een leergierige en enorm positieve ziel die openstaat voor nieuwe mogelijkheden. Ze is ook altijd op zoek naar de nieuwste trends. We kunnen haar zeker onze trend- en locatiespotter noemen.

Noor houdt ervan om speciale momenten en unieke ervaringen te creëren en zal jou helpen om je event of huwelijk in België, Frankrijk en andere magische plaatsen te plannen en te stylen. 

Michelle en Noor zijn in de loop van de jaren twee heel onmisbare assistenten binnen het Art’Anna team geworden. Zij kennen mij door en door, weten wat ik voor ogen heb en weten ook hoever ik ga voor mijn bruidsparen en klanten. Zij zijn diegenen die mij af en toe halt toeroepen of mij net dat extra duwtje geven.

Maar mijn belangrijkste supporters zijn en blijven mijn echtgenoot en mijn kinderen. Zij zijn mijn grootste steun bij alles wat ik onderneem. Wanneer ik een slechte dag heb of wanneer er iets verkeerd loopt, motiveren zij mij om te blijven doen wat ik graag doe en om mijn dromen en doelen te blijven najagen. Wanneer ik terugkeer na een huwelijksweekend, zijn zij het die enthousiast zijn omdat alles naar wens verlopen is.

Toen ik enkele jaren geleden de droom koesterde om huwelijken in Italië te organiseren, was hij het die mij aanspoorde om cursussen te volgen en om de stap te zetten, om risico’s te nemen. Hij gelooft in mij. Hij steunt mij. Hij houdt mijn hand vast. Hij luistert naar mij. Hij vertrouwt mij. Hij is mijn partner, mijn soulmate, mijn vriend, mijn echtgenoot.

We zijn meer dan enkel collega's, We zijn familie!

We zijn een heel hecht team

Een paar keer per jaar nemen we je graag mee op reis, zonder dat je daarvoor je zetel moet uitkomen.
Schrijf je hier in voor onze inspiratiemails.
We beloven je reiskriebels, zon en liefde (uiteraard!).

Inspireer mij

Bedankt!

Uw e-mailadres  werd toegevoegd